Sexy State of Mind - FijnVrijen
Deel op facebook
Facebook
Deel op twitter
Twitter
Deel op linkedin
LinkedIn

Volgens mij valt of staat een goed seksleven met een sexy state of mind.
Of we het nu hebben over zin in seks of over het krijgen van een orgasme, een sexy state of mind is essentieel.

Maar wat bedoel ik nu precies met een sexy state of mind?

Bij een sexy state of mind heb ik het over je sexy, je sensueel voelen en niet over er sexy uitzien.
Er sexy uitzien kan – althans gedeeltelijk – voor anderen zijn, maar je sexy of sensueel voelen is helemaal van en voor jou. Je sexy voelen is een bepaald zelfvertrouwen uitstralen en van jezelf houden, ongeacht wat je draagt.
Voor de één komt dit heel natuurlijk en voor anderen kost het wat meer moeite.

Dusss? Hoe sexy of sensueel voel jij je op een schaal van 1-10?
Heb je een 8 of hoger gescoord dan hoef je je geen zorgen te maken.
Maar bij lager dan een 8 dan is er serieus werk aan de winkel.

Hoe creëer je een sexy state of mind?

Tja, goede vraag. En het antwoord zal voor ieder anders zijn. Onderzoek eens waar jij je sexy of sensueel door gaat voelen.
Maar op je een beetje op weg te helpen, heb ik 3 tips op een rijtje gezet voor je.

 1. Vraag jezelf “Wat brengt of geeft mij passie?”, zo vaak mogelijk op een dag.
  Denk na over welke activiteiten, gedachten, mensen enzovoort je dat sterke gevoel van verlangen en vreugde geven. Waar voel je je enthousiast over? Wat geeft je een smile op je gezicht? Waar krijg je vlinders van in je buik?
  Door jezelf deze vraag regelmatig te stellen. En deze dingen te identificeren met een gevoel van doelbewustheid en duidelijkheid, kun je meer passie in je leven brengen. En passie en sensualiteit zijn heel erg connected.
 2. Flirt met een vreemde. 
  Echt? Met een vreemde? Ja echt, met een vreemde. Of je nu in een toegewijde relatie zit of niet, je kunt de ego-boost niet ontkennen die een beetje extra aandacht kan geven. Dus ga je gang. Speel met je haar, knipper met je wimpers en geef hier of daar een strategische glimlach. Immers, een beetje onschuldig flirten kan je (net als de ander) aantrekkelijker maken. En je kent het gezegde toch wel? Je mag wel ergens anders honger krijgen, als je thuis maar komt eten.
  Maar natuurlijk let niks je om gewoon met je eigen partner te flirten. Hoelang geleden is het, dat je voor het laatste geflirt hebt met je eigen partner?
 3. Geef jezelf een compliment.
  Nu hoor ik je al denken mijzelf een compliment geven, da’s raar. Ja, voor sommige kan het een beetje raar aanvoelen. Maar echt van een compliment daar knap je van op. Dus waarom jezelf er niet één geven? 
  Dus ga voor die spiegel staan en zeg bijvoorbeeld “Wauw, je ziet er goed uit vandaag”. Enne denk er niet te veel over na, gewoon lekker doen. En ook al voel je het nog niet helemaal van binnen. Fake it, till you make it!

Wil jij nog meer tips krijgen? Doe dan gezellig mee met de gratis challenge Discover your Sensual Self! Deze start op 10 september en duurt 1 week.
Gewoon op een laagdrempelige en fun manier aan de slag met jouw sensualiteit. En nee wees gerust. Dit wordt geen gekke sekschallenge. Je kunt zelfs als je wilt je vriendinnen ervoor uitnodigen. Graag zelfs 😎.
Doe je gezellig mee? Of wil je meer weten? 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

confidential

Ben jij verpleegkundige?

Werkend met chronisch zieken?

Dan heb ik een bijzondere nascholing voor jou.