Discover your sensual self - FijnVrijen

Onlinetraining

Discover Your Sensual Self

Kun jij wel een vleugje sensualiteit gebruiken?

Herken jij dat ook?

Als moeder, dochter, partner, vriendin en op je werk: als vrouw zijn we vaak de hele dag bezig om alle ballen in de lucht te houden. Om vooral voor ánderen te zorgen. De seks schiet er dan vaak bij in, want te druk, te moe, geen zin… 

Terwijl we het juist zo nodig hebben om ons ook op en top vrouwelijk te voelen. Begeerlijk. Aantrekkelijk. Wanneer heb jij je voor het laatst een sensuele vrouw gevoeld? En genoten van dat heerlijke gevoel van vrouw zijn?

Sexy state of mind
Wij vrouwen hebben de neiging om aan alles en iedereen te denken behalve onszelf. En laat dat alsmaar denken denken denken nu echt een moodkiller zijn voor je sensualiteit! Om je sensueel te voelen is het juist van essentieel belang om goed in contact te zijn met je gevoel. Maar hoe kom je weer in die sexy state of mind? Hoe zorg je ervoor dat je je weer zelfverzekerd en aantrekkelijk voelt, en dat ook uitstraalt? Meer geniet van en met jezelf. En samen met je partner?

Pain 5
woman-in-black-crew-neck-top-wearing-white-cardigan-1133742

Wil jij meer sensualiteit in je leven?

Zou het leven niet mooier zijn als

Eerlijk gezegd denk ik dat we allemaal wel meer sensualiteit in ons leven kunnen gebruiken. Niet voor een ander, maar juist ook gewoon voor jezelf. Is het voor jou – zeker als moeder – nu echt een uitdaging om je sensueel te voelen? Aantrekkelijk? Begeerlijk? Vol energie? En wil je graag tips om je eigen sensualiteit te (her)ontdekken? Wil je graag weer meer genieten van je vrouwelijkheid, alleen of met je partner? Zodat je ook je seksleven weer een boost geeft?

Sensual is being in tune with your sensual self!

Onlinetraining

Discover your sensal self!

Ga mee op ontdekkingstocht naar je sensuele zelf, en voel je weer op en top vrouw!
In 5 online lessen neem ik je mee naar een wereld met meer sensualiteit.
– De prikkeling van je zintuigen
– Sensualiteit in je slaapkamer
– Ontdek je plekje(s)
– Een tijd van optimaal verlangen

Met veel tips én speelse oefeningen voor jezelf en je partner. Een geleide meditatie en nog veel meer! Om zelf of samen van te genieten!

Na aankoop van deze online training Discover Your Sensual Self kun je meteen aan de slag! In je eigen tijd, tempo en op de plek die jij fijn vindt. Hoe fijn is dat?

erotic-lingerie-nude

Over mij

Ik gun het alle vrouwen om zich op en top vrouwelijk te voelen. Om te genieten van ons eigen lichaam, al dan niet samen met een partner.
Zelf heb ik jarenlang geworsteld met mijn eigen seksualiteit. Met vaginisme, dit deed ook wat met mijn zelfbeeld en zelfvertrouwen. In bed en daarbuiten…
Je sensueel voelen is helemaal van en voor jou. Een beter liefdesleven begint echt bij jezelf. Voor 90% zit genieten van seks zelfs tussen je oren.
Als je geen sexy state of mind hebt, of kan/wilt creëren, dan zit voluit genieten er niet in. En ik weet hoe je dat kunt missen. Inmiddels weet ik hoe je wél die sexy state of mind weer kunt bereiken. Om te weten wat JIJ fijn vindt. Met vertrouwen in jezelf en je eigen lichaam. Zelfverzekerd en aantrekkelijk. En daar help ik ook jou graag bij!

Wat anderen zeggen

Dankzij de training voel ik mij weer op en top vrouw. En mijn man had de tijd van zijn leven 😉
Ciska
42 jaar, moeder van 8 jarige
Het was even wennen om tijd aan mijzelf te besteden. Zeker op het sensuele vlak. Maar ik voel mij nu fantastisch!
Sandra
33, moeder van 2
Heerlijk om zo aan mijn sensuele self te werken. Sommige oefeningen zijn luchtig en andere weer wat confronterender. Leuke mix.
Kiara
47 jaar, moeder van 2 tieners

Discover Your Sensual Self!

Door je sensualiteit weer wakker te kussen, voel jij je weer op en top vrouw. Bruisend en vol van leven. Je gaat weer heel bewust genieten van wat je voelt en ervaart. Je staat weer in verbinding met je lijf. En wat jij van binnen voelt, straal je ook uit naar buiten!

Als je je weer sensueel voelt, zit je gelijk weer heel lekker in je vel. Al je zintuigen komen opnieuw tot leven. Je ervaart meer zelfliefde en zelfvertrouwen. En als je je sensualiteit volledig gaat voelen, neemt je lust en verlangen toe. En dat heeft natuurlijk ook zijn invloed op je partner…

Sensualiteit gaat over de streling van de zintuigen. Jouw zintuigen…

Discover your Sensual Self

Je krijgt direct online toegang
47
  • Module 1: wat is sensualiteit eigenlijk?
  • Ontdek wat jouw voorkeurszintuig is. En hoe je hiermee kunt spelen om jouw sensualiteit en plezier te vergroten…
  • Module 2: Spiegeltje, spiegeltje…
  • Jij bent goed zoals je bent. Des eerder je dat gelooft, des beter het is. Ervaar zelf hoe je je zekerder kunt voelen over je lijf…
  • Module 3: De kracht van een sensuele slaapkamer.
  • Maak van jouw slaapkamer een plek waar je kunt spelen met jouw sensualiteit. Waar je kunt genieten. Met jezelf en met je partner…
  • Module 4: Ontdek je plekje(s)
  • Voelen, voelen voelen: ga op ontdekkingstocht naar jouw lekkere plekjes…
  • Module 5: Erotische meditatie
  • Ga mee terug naar een tijd waarin jij hartstochtelijk en seksueel bruisend voelde. En leer hoe je dat gevoel op elk moment kunt terugbrengen naar het heden…
Populair

Heb je nog een vraag of opmerking?

FijnVrijen draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders