Nationale MS dag 2020 - FijnVrijen

Nationale MS dag 2020

Facebook
Twitter
LinkedIn

Online lezing MS & Seksualiteit

Zondag 8 november was het zover de eerste online Nationale MS dag. En ik was uitgenodigd om een lezing te geven over MS en Seksualiteit.
Van te voren had ik al te horen gekregen dat mijn lezing als één van de eerste vol zat. Dat geeft maar weer eens aan hoe zeer het onderwerp leeft en dat het meer aandacht verdient. Ik ben het Nationaal MSfonds dan ook dankbaar dat zij dit onderwerp weer op de kaart durven zetten.

Het was wel even slikken toen ik te horen kreeg dat je maar 25 minuten voor je lezing kreeg inclusief het beantwoorden van vragen. Dat werd dus een gevalletje ‘kill your darlings’. Normaal gesproken zijn mijn lezingen minimaal 45 minuten. Na wat puzzelen, strepen en nog eens strepen was ik tevreden met het eindresultaat. Nu ‘alleen’ nog even geven.

Alle sprekers waren uitgenodigd om naar het Tobacco theater te komen in Amsterdam. Wat een leuk en gezellig theater. Overal waren kleine studio’s gemaakt waar je als spreker je training kon geven. Alles tot in de puntjes geregeld, maar ook dan kan de techniek je soms in de steek laten. 
Wat bleek? Mijn lezing was niet goed opgenomen, gelukkig hebben de deelnemers daar niks van gemerkt. Het was alleen wel de bedoeling dat mensen die er niet bij konden zijn de lezing terug konden kijken. Wat nu?
Gelukkig staat de techniek voor niets. En heb ik via een zoom alsnog de presentatie kunnen geven.
En als ik heel eerlijk ben vind ik deze versie stiekem beter. De tijdsdruk was er ook wat af en uiteraard heb ik daar gebruik van gemaakt door er 5 minuten bij te snoepen.

Nieuwsgierig naar mijn lezing over MS en Seksualiteit? Kijk dan snel de onderstaande video. Mocht je een vraag hebben na afloop, schroom dan niet om deze te stellen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

FijnVrijen draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders