Top 6 meest gebruikte vibrators - FijnVrijen

Top 6 meest gebruikte vibrators

Facebook
Twitter
LinkedIn

In mijn vorige blog: Tips voor de aanschaf van jouw nieuwe vibrator, heb ik het uitgebreid gehad over het vinden van een geschikte vibrator. Maar welke vibrators zijn er nou allemaal? En welke zijn het populairst? In dit nieuwe blog zet ik de 6 meest gebruikte vibrators voor je op een rijtje.

Mini vibrator

Een handige, kleine vibrator die makkelijk en licht in de hand ligt. Deze vibrator is ook nog eens makkelijk overal mee naartoe te nemen in je handtas. Mini vibrators zijn niet groter dan 12 cm, en zijn dus perfect voor de vrouwen die niet van grote vibrators houden. Een mini vibrator is geschikt voor zowel clitorale stimulatie als voor vaginale stimulatie. Je kunt dus makkelijk schakelen tussen jouw verschillende erogene zones met deze mini vibrator. Ideaal toch?

Geschikte minivibrators zijn onder andere:

 1. I Vibe Select – i Please Mini Vibrator
 2. Power Touch Plus II Bullet Vibrator
 3. Amo Bullet Vibrator

Vingervibrator

De naam zegt het eigenlijk al: dit is een kleine vibrator die je om je vinger heen kan schuiven. Heel handig voor de vrouwen die moeite hebben met wat vast houden. En je kunt ook nog eens heel makkelijk overal bij. Deze vibrator kan je makkelijk zelf gebruiken, maar hij is ook zeer geschikt om samen met jouw partner te gebruiken.

Geschikte vingervibrators zijn onder andere:

 1. Digit Vingervibrator – Hot Octopuss
 2. Siliconen G-Spot Vinger Vibrator
 3. Sweet Smile Little Dolphin Vibrator

Clitoris Vibrator

Je kunt eigenlijk elke vibrator behalve voor vaginale stimulatie ook gebruiken voor clitorale stimulatie. Maar er zijn ook vibrators die speciaal zijn gemaakt om je clitoris optimaal te stimuleren. Met deze vibrator geef jij jouw clitoris de aandacht die zij verdient. Het voordeel van de uitgezochte vibrators is dat ze ergonomisch gevormd zijn en dus voor iedereen lekker in de hand liggen.

Geschikte clitoris vibrators zijn onder andere:

 1. Mimic Oplegvibrator
 2. We-Vibe Gala Clitoris Vibrator
 3. Nalone Fifi Stimulator

G-spot Vibrator

De naam zegt het al: deze vibrator is uitermate geschikt om je G-spot te stimuleren, dankzij de gebogen vorm mist deze vibrator geen enkel gevoelig plekje. De G-spot bevindt zich aan de binnenkant van je vagina, ongeveer 3 tot 5 cm van de ingang van de vagina. Door het gebruik van een G-spot vibrator kun jij de kans op een vaginaal orgasme vergroten. En zeg nou zelf, welke vrouw wil dat nou niet?

Geschikte G-spot vibrators zijn onder andere:

 1. Aeolus G-Spot Vibrator
 2. Senzi Vibrator
 3. The Rose G-Spot

Rabbit vibrator of Tarzan vibrator

Deze rabbit vibrator (ook wel Tarzan vibrator genoemd) is erg populair, en is gemaakt voor inwendige stimulatie én uitwendige stimulatie. Deze vibrator werkt vaak op batterijen, en bevat trilelementen. Deze vibrator heeft een extra kop die aan het lange deel vast zit, het rabbit gedeelte. Deze kop zorgt voor stimulatie van de clitoris terwijl het lange gedeelte de vagina en G-spot stimuleert. De kop van deze vibrator maakt draaiende bewegingen, en hij is in te stellen op verschillende standen en snelheden. Een top vibrator als je full on stimulatie wilt.

Bedenk wel dat de afstand tussen de clitoris en de g-spot niet bij iedereen hetzelfde is. Het kan dus voorkomen dat een rabbit vibrator bij jou net niet fijn past. Helaas is dat van te voren niet te zien of te bepalen. De afstand is nu eenmaal moeilijk te meten of zelfs in te schatten. Veel rabbit vibrators zijn zo gemaakt dat ze bij de meeste dames passen, en dat ze een wat flexibel rabbit gedeelte hebben, en dus wat aan te passen zijn.

Geschikte rabbit vibrator / Tarzan vibrators zijn onder andere:

 1. Lelo Ina Wave
 2. Ovo K5 Rabbit
 3. Fifty Shades of Grey G-Spot Rabbit

Luchtdruk Vibrator

Een luchtdruk vibrator is nog niet heel lang op de markt, maar is nu al een echte favoriet bij van veel vrouwen. Deze vibrator is voor velen een echte life changer, en een echte aanvulling op hun nachtkastje. In plaats van gebruik te maken van trillingen, maakt deze vibrator gebruik van luchtdruk stimulatie. Voor vrouwen die moeilijk tot een orgasme komen, kan deze vibrator uitkomst bieden door de intense stimulatie.

Geschikte luchtdruk vibrators zijn onder andere:

 1. Satisfyer Luxury
 2. Lelo Sona
 3. Satisfyer Pro Penguin Next Generation

Kortom, genoeg vibrators om uit te kiezen voor meer plezier en genot. Voor elke vrouw is er wel wat op de markt. Weet jij al voor welke je gaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

FijnVrijen draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders