Trots - FijnVrijen

Trots

Facebook
Twitter
LinkedIn

Stiekem ben ik best een beetje trots. Nou ja laat dat stiekem maar weg.
Waar ik zo trots op ben? Dat zal ik je zo vertellen.

Maar eerst…..

Een tijdje geleden kwam via social media de stichting Sick and Sex op mijn radar.
Vol interesse ben ik deze stichting gaan volgen. Wat een mooi doel hebben ze. Mocht je stichting Sick and Sex nog niet kennen?

De Stichting Sick and Sex is een landelijke Stichting die zich ten doel stelt iedereen te ondersteunen na de diagnose en behandeling van hun ziekte op het gebied van seksualiteit en intimiteit.

Problemen op het gebied van seksualiteit en intimiteit door ziekte kunnen iedereen treffen. Deze problemen ontstaan tijdens behandelingen, maar kunnen ook tot lang daarna aanhouden. Met als gevolg dat het welzijn van zowel patiënten als partners negatief beïnvloedt wordt. Het is van belang dat iedereen toegang heeft tot de juiste informatie en zorg op deze gebieden. Help ons de kloof tussen hulpverlener en patiënt te overbruggen.

En het mooie is…

Dat onze doelen elkaar zo mooi raken. Als consulent seksuele gezondheid is het mijn missie om mensen te begeleiden naar (weer) een bevredigend liefdesleven ongeacht ziekte of beperking.
Dus je begrijpt een samenwerking kon niet uitblijven. Sinds kort staan een aantal van mijn artikelen over ziekte en de gevolgen op de seksuele beleving op de site van Sick and Sex.

Dusss. Waar ik zo trots op ben?

Dat laat zich nu wel makkelijk raden. Trots. Trots dat ik mij de nieuwste teammember mag noemen van Sick and Sex. Trots dat mijn artikelen op hun site staan. Trots dat we zo weer een stapje dichterbij ons doel komen.
En er zullen zeker nog meer artikelen volgen.
Heb jij een ziekte en is er nog geen artikel over geschreven? Schroom niet en stuur mij een mail. En ik ga het voor je regelen.

Meer weten over Stichting Sick and Sex? Check dan zeker hun website: www.sickandsex.nl

2 reacties op “Trots”

 1. Nicole schaapveld

  Dag Nienke,
  Met interesse je blog gelezen. Ben geen ervaringsdeskundige maar voorzitter BekkenbodemAll.
  Ervaar dagelijks in mijn werk het grote taboe en de impact die incontinentie heeft op seksualiteits beleving/Fijnvrijen. Zou je hier wellicht een artikel over kunnen schrijven aub? Wij en vele andere organisaties van patienten en professionals zullen dit graag op hun sociale media plaatsen.
  Dank

  1. Dag Nicole,

   Incontinentie is zeker ook een groot taboe en kan zeer hinderlijk zijn bij vrijen. Ik ga mijn best doen om daar ook een mooi blog over te schrijven, wel in relatie met ziekte.
   Zodra ik wat heb geschreven neem ik contact met je op.

   Warme groet, Nienke

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

FijnVrijen draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches